top of page

YDELSER

Med dig i centrum

Akupunktur

Akupunktur behandling foregår ved, at man stikker tynde nåle ind i hud og muskler. Her stimulerer nålene nerverne. Denne stimulering kan resultere i lokal øget blodgennemstrømning, og udskilning af smertedæmpende hormoner. Behandlingen bør ikke gøre ondt. Den føles normalt som en let ømhed, trykkende eller sovende fornemmelse.

Fascial Manipulation

Fascial Manipulation(FM) er en italiensk udviklet undersøgelses- og behandlingsmetode. Den henvender sig specielt til patienter, der har haft symptomer i mange dele af kroppen samt ved symptomer der kommer igen og igen med et ukarakteristisk mønster.

FM tager udgangspunkt i analyse og behandling af den dybe og overfladiske fascie. Fascien er en ubrudt bindevævshinde, som omgiver muskler og de indre organer. For at kroppen kan bevæge sig frit, skal fascien kunne bevæge sig uhindret i alle retninger.

Ultralydsscanning

Med en ultralydsscanning kan man danne sig et detaljeret billede af muskler, sener, ligamenter, slimsække og knogler, så detaljeret at man meget præcist kan bedømme vævets tilstand og på den måde udpege patientens problem.

Eksempelvis en betændelse i en seneskede, en irriteret achillessene eller en forkalkning i en senetilhæftning.

Derudover bruger vi ultralydsscanning til at vurdere effekten af det behandlingsforløb, som patienten er i gang med. Scanning er et objektivt måleredskab, der meget præcist kan afgøre om en vævsskade eksempelvis heler som den skal, om en hævelse reduceres som ventet, eller om en muskel kan aktiveres som den skal.

Skoindlæg

På klinikken kan du få lavet dynamiske indlæg til dine sko. 

Vi tilbyder ortopædiske skoindlæg fra Supersole og Bauerfeind som har mange års erfaringer i aflastning af fødder, hofteled, ryg og knæ. Deres formål er at minimere og tildels udrette skævhed i kroppen der kan skyldes en uhensigtsmæssig fodstilling. Da ingen fødder er ens er det vigtigt, at du får udarbejdet en test til at fastlægge hvilket skoindlæg der er det helt rigtige for dig. De gode indlæg fra blandt andet Supersole har til formål, at understøtte dine fødders naturlige form, funktion og generelle funktion som fundament for dig.

bottom of page