Covid 19


På grund af Statsministerens opfordringer indfører vi følgende ændringer fra og med torsdag den 12/3 og indtil 31/3 2020:

1. Afbestilling er gratis indtil to timer før behandling. Brug gerne telefonsvarer og e-mail.

2. Hvis du har faste tider og ønsker at aflyse beder vi dig sende en mail med angivelse af hvilke tider til hhv behandling og hold som du ønsker at aflyse. Ring IKKE hvis du allerede har nye tider - på den måde kan vi holde telefonen åben for akutte henvendelser.

3. Undgå at komme i god tid og forlad venligst klinikken umiddelbart efter behandling for at undgå pladsproblemer i venteområdet.

4. Vi aflyser alle holdtræninger med mindre andet aftalt grundet forsigtighedsprincippet. Ved akut behov for genoptræning, kontakt da din fysioterapeut, for at aftale individuelle træningssessioner.

5. Mennesker i risikogruppen (se nedenfor) bedes kontakte os før de kommer til behandling så vi kan aftale individuelle hensyn. Sundhedsstyrelsen skriver følgende om særligt udsatte:

* Ældre, særligt ældre over 80 år * Kronisk syge med moderat eller svær sygdom, f.eks. kronisk lungesygdom, hjertekarsygdom, kræftsygdom og diabetes 1 og 2 samt nedsat immunforsvar (medfødt eller på grund af immunhæmmende medicin eller sygdom, som hæmmer immunsystemet, f.eks. AIDS) * Gravide (ud fra et forsigtighedsprincip) * Børn, der lider af kroniske sygdomme (ud fra forsigtighedsprincip)