top of page

Certificeret Kliniker i Muskuloskeletal Fysioterapi

Lokal fysioterapeut certificeret

Dansk Selskab for Fysioterapi har godkendt Rasmus Jønsson fra FysioDanmark Viborg som certificeret

kliniker.

Hvis man lider af muskuloskeletale problematikker så er der nu specialiseret hjælp at hente i Viborg Kommune. Fysioterapeut Rasmus Bach Jønsson er blevet godkendt som ”certificeret kliniker” af Dansk Selskab for Fysioterapi.

Bag den nye titel ligger målrettet arbejde med at dygtiggøre sig. I tillæg til en almindelig fysioterapeut uddannelse kræver det målrettet efteruddannelse og mindst 3 års praktisk erfaring med patienter inden for specialet.


Den bedste behandling

Lars Henrik Larsen er formand for Dansk Selskab for Fysioterapi. Han glæder sig over, at flere vælger, at få papir på deres kompetencer.

”Det er ikke en titel, man får forærende. Det kræver noget at blive certificeret kliniker, men til gengæld kan man så vise, at man har særlige kompetencer til at hjælpe sine patienter,” siger han og fortsætter:

”Alle fysioterapeuter går op i at blive stadig dygtigere til deres fag, men her taler vi om nogen, der har gjort en særlig struktureret og målrettet indsats for at kunne levere den bedste undersøgelse og behandling indenfor deres område.”


Det mest spændende

For Rasmus Jønsson har arbejdet med at blive godkendt som certificeret kliniker været drevet af netop et ønske om at hjælpe patienterne ved at dyrke sit fag.

”For mig er det afgørende, at jeg kan hjælpe mine patienter, så godt som muligt. Samtidig er det ikke nogen hemmelighed, at jeg simpelthen synes, muskulokeletal fysioterapi er noget af det mest spændende man kan beskæftige sig med,” siger Rasmus Jønsson.


bottom of page