top of page
iduvaLOGO_original_logo_people_text.png

Iduvas kosterstatningsprodukter er beregnet til vægttab eller vægtkontrol. Med Iduvas kosterstatning får man de vitaminer, mineraler, proteiner, fedt og kulhydrater, som man har brug for i en kost med meget få kalorier.

Alle kosterstatningsprodukterne lever op til de strenge krav i kategorien VLCD (Very Low Calorie Diet). På den måde kan man føle sig tryg ved, at man får alle de ting kroppen skal bruge for at fungere optimalt.

 

Fordele: 

  • Du får et hurtigt og sikkert vægttab, hvor du forbrænder fedt (du kommer i ketose).

  • Det er nemme måltider, hvor kroppen får det, den har behov for.

  • Du bliver hurtigere i stand til at dyrke motion, hvis det er din vægt, der forhindrer dig i at bevæge dig pga. overbelastede knæ, hofter eller lignende.

  • Du har mere tid til at fokusere på andre og måske mere vigtigere udfordringer i forhold til dit vægttab, det kan være vaner, tanker eller lignende.

  • Det er meget enkelt og let at leve efter. Det vil give dig overskud til at arbejde med dine mål og vaner i perioden, hvor du ikke skal tænke på madlavning.

  • Du vil hurtigt komme ud af en evt. sukkerafhængighed, fordi dit blodsukker hurtigt stabiliseres.

  • Kan du ikke dyrke motion, kan du på denne måde alligevel opnå et vægttab, når anvisningen følges.

 

 

Vi tror på, at kosterstatning ikke er løsningen på et vægttabsproblem, men det kan være starten på løsningen og det kan give en masse motivation, fordi man hurtigt ser resultater. Når du er motiveret, er det nemmere at fortsætte den sunde livsstil og foretage de valg, der giver dig energi og overskud.

 

Vil du vide mere? Så klik ind på: https://iduva.dk/discount/FysioDKViborg

 

 

Hvis du bruger linket eller rabatkoden FysioDKViborg får du 10% rabat på hele dit køb.

bottom of page