Andreas Andersen

Fysioterapeut

Baggrund:

Jeg er uddannet fra UCL Erhvervsakademi og Professionshøjskole Odense i januar 2019, hvorefter jeg arbejdede på klinik i Horsens. I januar 2020 flyttede jeg så til Viborg, hvor jeg ind til min ansættelse her i klinikken december 2020 har arbejdet som personlig træner og centerleder i et lokalt fitnesscenter.

I klinikken varetager jeg individuelle undersøgelser og behandlinger, holdtræning og hjemmebehandlinger. Jeg ser en bred vifte af mennesker og problemstillinger, og har således et godt allround kendskab, hvor mit fokus er på det hele menneske.

Jeg har en stor interesse for idrættens verden - særligt golf og fodbold - hvor jeg bl.a. tidligere har været en fast del af Tarup-Paarup's (TPI) Danmarks-/2. divisions fodboldhold gennem flere år, og hvor jeg har arbejdet med flere elite sportsfolk såvel som almindelige motionister.
Har du gennem idræt eller fitness fået en skade, er jeg med min erfaring derfor en oplagt kandidat til at varetage dit træningsforløb, og optimere din nuværende teknik og performance.

IMG_6422_edited.png